Expeditie DUIN: Culturele Ontdekkingstocht 20 mei

Expeditie Duin, afbeelding door Beeldkrakers
Expeditie Duin, afbeelding door Beeldkrakers

Op maandag 20 mei nodigt StrandLAB iedereen uit voor de culturele ontdekkingstocht Expeditie DUIN in Almere DUIN. Samen met enthousiaste bewoners uit de buurt tovert StrandLAB huiskamers, tuinen en straten om tot intieme podia en creatieve werkplaatsen. Ontdek verborgen talenten, geniet van liveoptredens en laat je creativiteit de vrije loop in workshops.

Het evenement biedt een gevarieerd programma van 12:00 tot 17:00 dat in de wijk nieuwe verbindingen legt, de wortels van de buurt verkent en het landschap viert. Na het succes van de eerste editie in 2023, wordt deze editie extra speciaal doordat het 10-jarig bestaan van DUIN wordt gevierd. Samen blikken we terug en vooruit naar de vele avonturen die nog komen!

Programma

Voor muziekliefhebbers is er een optreden van het Shanty Koor Almere en een pianoconcert van Mark Kirkenier. Creatievelingen kunnen deelnemen aan diverse workshops, zoals vogelhuisjes en sieraden maken, wildplukken, en werken met natuurlijke pigmenten. Voor de jongste bezoekers zijn er activiteiten zoals een speurtocht, kinderconcerten, en het planten van zaadjes. Bij Stad en Natuur kun je bloembolletjes maken en kriebelbeestjes zoeken. Sportievelingen kunnen genieten van Bootcamp, Yoga, en Tai Chi. Voor wie ontspanning zoekt, zijn er mindfulness-wandelingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te genieten van de rijke flora en fauna in de buurt.

Meer informatie over het programma vind je op de website van StrandLAB.