Open Strand Feestje op het Almeerderstrand 2 juni

Dronebeeld van het Almeerderstrand
Dronebeeld van het Almeerderstrand

Zondagmiddag 2 juni (12.00 – 18.00 uur)

Ontdek het Almeerderstrand. Geniet van muziek en entertainment onder het genot van een drankje en hapje en doe mee aan allerlei sportieve en creatieve workshops voor jong en oud.

Bezoek de ComedyCamper voorstellingen van muzikant en theatermaker Guido Spek, laat je in zomerse sferen brengen door de DJ van Strandfestial Zand of geniet van een voorproefje van SILO8 met een optreden van de GDFL Brassband.

Er zijn allerlei clinics om gratis nieuwe watersporten uit te proberen, voor jong en oud en voor de onervaren en ervaren watersportliefhebber. Er zijn verschillende zeilwedstrijden om te volgen en demonstraties van urban watersporten, georganiseerd door de Dutch Water Week.

Voor de kinderen zijn er leuke creatieve workshops van Stad & Natuur en Atelier Ailyne. Knutsel je eigen bootje en waterbaan of maak een strandkunstwerk.

En, wist je al dat er een object op het Almeerderstrand komt? ALMO. Samen met de ontwerpers, de Polderboys, kan je meedenken over hoe ALMO eruit komt te zien.

Dit alles vindt plaats in Duinbad, tegenover de Duinhal. De toegang is gratis. Aan de andere kant van het Almeerderstrand staat de deur open bij de Almeerse Reddingsbrigade, kan je mee op ontdekking met de nieuwe makers van StrandLAB of speel je een partijtje beachvolleybal bij Poortdok.

We vieren het begin van de zomer! Samen met de strandpartners van het Almeerderstrand: StrandLAB, Vis à Vis, Stad & Natuur, Sail Today, Flevomare, Sloeproeien Almere, Dutch Water Week, Bootcamp Almere, Almeerse Reddings Brigade, Strandfestival Zand, CamperConcerts, Poortdok, Zuyder, Dunes, RamenRamen en Mint.

Meer informatie over het programma en de tijden op de website van Visit Almere.